Een nieuwe stalen inrijpoort

Ter vervanging van de bestaande houten inrijpoort hebben wij bij deze klant een stalen inrijpoort geplaatst. De poort is prefab geplaatst. Dit betekent dat de poort inclusief de palen als één geheel bij u aankomt en geplaatst wordt. De poortpalen zijn aan de bovenkant afgewerkt met een hardstenen pilaarpet. Op deze pilaarpet is een ronde Pako lantaarn geplaatst. Deze wordt geschakeld door middel van een schemerschakelaar.

Achter het deurtje in de poortpaal is de besturingskast verwerkt. Deze poort is namelijk voorzien van ondergrondse bediening. Als u voor de poort staat kunt u zich melden bij de eigenaar van deze prachtige Pako poort, met het video-intercomsysteem. Hierin is ook een toetscode paneel verwerkt, zodat de bewoner met een code de poort kan bedienen. Er zijn overigens vele mogelijkheden om een Pako poort te bedienen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze experts!

Voor en na

De nieuwe poort is een flinke verbetering vergeleken met de poort die zij al hadden. Zie hieronder de foto’s en die video!

Voor

En na!