Buitenverlichting

Een fijne sfeer in en om het huis creëren is voor een groot deel afhankelijk van de juiste verlichting. Net als bij het kopen van de juiste inrijpoort is daarom ook het kiezen van de buitenverlichting een belangrijke taak. Met warm, geel licht zorgt u voor een gezellige sfeer buiten. Dit maakt het daarom een zeer populaire keuze als verlichting in de achtertuin. Aan de straatkant kiest u wellicht liever voor wat feller, wit licht. Dit zorgt voor goede zichtbaarheid in het donker waardoor de veiligheid verhoogt. Daarnaast kunt u kiezen voor lampen die geactiveerd worden met een schakelaar of met een bewegingssensor.

Wij beschikken over verschillende merken buitenverlichting. Zo hebben we over een eigen huismerk . Deze verlichting wordt handgemaakt en is van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikken we ook over bekende, luxe merken zoals Royal botania. Ook voor u hebben wij daarom de juiste tuinverlichting in ons assortiment.

Buitenverlichting wand

Mooie buitenverlichting komt natuurlijk in allerlei soorten en maten. Een van de meest stijlvolle soort, is de buitenverlichting wandlampen. De wandlamp is eenvoudig tegen de muur te bevestigen waardoor direct meer detail gecreëerd wordt. Dit in combinatie met de sfeervolle verlichting zal uw tuin er direct beter doen uitzien. De buitenverlichting wandlamp is bij ons verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende modellen wandlampen van de merken Maretti, Royal Botania en zelfs onze zelfgemaakte buitenlampen.

LED buitenverlichting

Verschillende modellen lampen in ons assortiment komen zijn LED buitenverlichting. Dat betekent dat zij duurzaam zijn en minder elektriciteit gebruiken. Dat is niet alleen heel goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. LED buitenverlichting zorgt namelijk voor een hoge energiebesparing. Dit kan zelfs oplopen tot 90% in vergelijking met gloeilampen van dezelfde helderheid. Daarnaast gaan LED lampen heel lang mee. Zij hoeven dus niet vaak vervangen te worden. Dit scheelt ook weer in de onderhoudskosten. Als u nog geen LED buitenlampen heeft, is het dus in uw eigen belang om zo snel mogelijk nieuwe tuinlampen te kopen.

Design buitenverlichting

Wij zijn officiële leveranciers van Maretti en Royal Botania. Deze merken staan bekend om hun geweldige designs, stijl en luxe. Deze design buitenverlichting past het best bij een moderne inrichting en zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze eigen lampen, die wij ook zelf produceren, hebben een meer klassieke uitstraling. Deze passen daardoor geweldig bij landelijke of stoer ingerichte tuinen. Wat uw stijl ook is, een mooie design buitenverlichting vindt u bij Pako Rhenen.

Neem contact met ons op

Heeft een buitenlamp gezien die u bevalt? Neem dan direct contact met ons op. Ook als u op zoek bent naar een verlichtingsoplossing op maat kunnen wij u helpen.