Stalen Inrijpoorten

Stalen inrijpoort op maat

Een stalen inrijpoort is een stuk steviger dan een houten inrijpoort. Dit zorgt ervoor dat het extra veilig is. Een houten inrijpoort brengt echter een bepaalde look en feeling met zich mee. Een inrijpoort is meer dan alleen een lust voor het oog. Het biedt ook bescherming tegen ongewenst bezoek. Eén ding is zeker: het uitkiezen van inrijpoorten is geen gemakkelijke taak. Hieronder ziet u de verschillende soorten stalen poorten die wij leveren. Uiteraard kunnen ze helemaal op maat worden gemaakt zodat ze perfect bij uw locatie passen! 

Een stalen poort bij Pako

Pako Rhenen beschikt we over een breed assortiment metalen toegangspoorten. Zo hebben we verschillende modellen en garanderen we een lange levensduur.

Stalen poorten van hoogwaardige kwaliteit

De stalen poort wordt gemaakt van staal van een hoogwaardige kwaliteit. Er wordt bij ons namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende afmetingen zodat wij in staat zijn om een toegangspoort volledig op maat te realiseren. Daarbij heeft u bij een metalen poort de keuze uit hol of massief materiaal. Ook handgesmede poorten behoren tot de mogelijkheden. Naast het feit dat stalen poorten erg stevig zijn, brengen ze ook een bepaalde uitstraling met zich mee. Zo kunnen deze inrijpoorten verschillende uitstralingen hebben:

  • Moderne uitstraling
  • Industriële uitstraling
  • Authentieke uitstraling
  • Rustieke uitstraling

Optimale verzinking

Om een lange levensduur te kunnen garanderen passen wij een optimale verzinking toe. Dit zorgt voor een perfecte onderlaag. Vervolgens wordt de stalen poort bewerkt, ook dat zorgt voor een mooi resultaat na de coating. De poort kan in diverse soorten coatings worden uitgevoerd. Van zowel een structuur coating tot een glanzende toplaag. De keuze is aan u!

De bediening van uw stalen poort

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw inrijpoort zowel handmatig als geautomatiseerd kan worden bediend. Een geautomatiseerde poort heeft zo zijn voordelen. Zeker wanneer u vaak met een auto door de inrijpoort heen rijdt. U hoeft niet langer uit te stappen om de poort te openen. Dit kan gewoon vanuit uw auto. Het automatisch laten openen van de inrijpoorten kan door middel van zowel bovengrondse als ondergrondse motoren.

Sierhekwerk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in poorten in allerlei soorten en maten. Om uw mooie poort tot een passend geheel te maken, behoort een stuk aansluitend sierhekwerk tot de mogelijkheden. Als geheel ontzorger op het gebied van poorten, kunnen wij ook het bijbehorende hekwerk voor u maken en monteren. Deze dienst hoort echter bij de aanschaf van een poort en wordt niet als “losse dienst” geleverd.

Een stalen inrijpoort op maat bestellen

Bent u op zoek naar een stalen inrijpoort op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren inrijpoorten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast denken wij graag met u mee over welke type poort het best bij uw situatie en wensen past. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op met Pako Rhenen