Inrijpoorten

Inrijpoorten op maat

Inrijpoorten komen in verschillende soorten en maten. Smaken verschillen en daarmee ook de wensen voor een inrijpoort. Gaat u voor een elegante houten inrijpoort of een stevige stalen inrijpoort? Het kiezen van een inrijpoort die bij u past is dus geen gemakkelijke taak.

Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Bij ons kunt u terecht voor diverse inrijpoorten. Wij doen echter meer dan alleen het leveren van de poorten. Wij denken graag met u mee over welke inrijpoort het best bij uw situatie en wensen past.

Bent u op zoek naar een inrijpoort op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Houten inrijpoorten voor een robuuste uitstraling

De houten inrijpoorten hebben een robuuste uitstraling. Dit draagt bij aan het algehele imago van niet alleen uw terrein maar ook uw woning. Een houten inrijpoort moet uiteraard wel passen bij de woning en de omgeving. Een houten inrijpoort is goed te combineren met een groene haag of een combinatie van staafmathekwerk en groen! Dit geeft het geheel een natuurlijke uitstraling.
Bovendien zorgen de dichte varianten voor veel privacy!

Stalen inrijpoorten voor elegante degelijkheid

Wanneer u kiest voor het kopen van een stalen inrijpoort zorgt dit voor een andere uitstraling dan de houten varianten. Een stalen inrijpoort straalt namelijk degelijkheid uit. Zo is de stalen variant goed toe te passen bij diverse modellen woningen, zowel moderne huizen als de klassiekere modellen. Door de hoogte en de afwerking bovenop is het een barrière voor ongewenst bezoek!
Aangezien de stalen poorten vaak open van model zijn zorgt dit voor een luchtig beeld ten opzichte van de houten inrijpoorten.

Kortom, vele mogelijkheden! Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Houd ongewenst bezoek buiten de deur

Wanneer we spreken van ongewenst bezoek, doelen we uiteraard op inbrekers. Niemand zit erop te wachten en toch wordt er elke dag wel ergens ingebroken. Nu zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u inbraak probeert te voorkomen. Eén van die zaken is het gemak waarmee iemand bij uw huis kan komen zonder uw toestemming. Dit moet zo moeilijk mogelijk worden gemaakt en dat lukt aardig wanneer u uw oprit van een goede inrijpoort voorziet. Een inrijpoort is beschikbaar in verschillende maten en verschillende hoogtes. Hoe hoger de poort, hoe lastiger het is om eroverheen te klimmen. Daarnaast beschikken sommige inrijpoorten over punten op het hek waardoor klimmen vrijwel onmogelijk is. In hoeverre u het de inbreker lastig maakt om bij uw huis te komen, verschilt dus per inrijpoort. 

Houdt uw auto veilig

Een veel over het hoofd gezien voordeel van een poort, is het feit dat uw auto er achter staat. Los van het feit dat mensen over sommige poorten heen kunnen klimmen, een auto kan dat niet. Niet alleen houdt u met inrijpoorten voertuigen op afstand van uw huis, uw eigen auto blijft op uw terrein. Het kan niet zomaar meegenomen worden. Dat is één van de redenen dat sommige autoverzekeringen het zelfs verplicht stellen dat uw auto achter een gesloten poort staat.

Buitenverlichting bij inrijpoorten

We weten nu dat een inrijpoort invloed heeft op de mate waarin ongewenst bezoek gemakkelijk bij uw huis kan komen. Een ander aspect dat kan bijdragen bij het verminderen van de kans op inbraak is de buitenverlichting. Wanneer het erg donker is rondom uw woning is het voor de inbreker gemakkelijk om zijn gang te gaan zonder dat iemand het opmerkt. Buitenverlichting maakt het dus lastiger voor ongewenst bezoek om binnen te komen en verlaagt de kans op inbraak. Daarnaast kan de juiste buitenverlichting veel sfeer toevoegen aan uw oprit. Zo komt ook in de avonduren een inrijpoort goed tot zijn recht!

De plaatsing van inrijpoorten

Er zijn veel handige doe-het-zelvers in Nederland die prima in staat zijn om zelf een inrijpoort te plaatsen. Echter, dit is niet voor iedereen weggelegd en het plaatsen van een inrijpoort is zeker geen gemakkelijke taak. Wanneer een inrijpoort op verkeerde wijze wordt geplaatst kan dit nadelige gevolgen hebben. U moet er niet aan denken dat de inrijpoort omvalt wanneer er iemand naast staat. Of dat u met de auto door de poort heen rijdt en dat hij halverwege op uw auto klapt. Laat de inrijpoort daarom door een professional plaatsen die precies weet wat hij doet en over ervaring beschikt.

Sierhekwerk

Bij Pako Rhenen zijn we gespecialiseerd in poorten in allerlei soorten en maten. Om uw mooie poort tot een passend geheel te maken, behoort een stuk aansluitend sierhekwerk tot de mogelijkheden. Als geheel ontzorger op het gebied van poorten, kunnen wij ook het bijbehorende hekwerk voor u maken en monteren. Deze dienst hoort echter bij de aanschaf van een poort en wordt niet als “losse dienst” geleverd.

Een inrijpoort op maat kopen

U weet nu waar u rekening mee moet houden wanneer u een inrijpoort uitkiest. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt is het zaak dat de poort op maat wordt gemaakt. Bij Pako Rhenen maken wij inrijpoorten op maat. Hierdoor krijgt u precies het resultaat wat u voor ogen heeft en komt u niet voor verrassingen te staan. Samen maken wij uw droom werkelijkheid. Neem gerust contact op met één van onze specialisten om uw wensen te bespreken of aanvullend advies te vragen.

Neem contact op met Pako Rhenen