Contact

Hoe komt u bij Pako Rhenen

Pako Rhenen
Utrechtsestraatweg 149
3911 TS Rhenen
T (0317) 61 90 12
F (0317) 61 76 49
info@pako-rhenen.nl


Openingstijden: 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij vanaf 1 juni 2019 alleen op afspraak geopend. Een afspraak maken kan van maandag tot en met zaterdag in onze showroom of bij u aan huis.

Maakt u gerust een afspraak om uw ideeën met ons te bespreken op
telefoonnummer 0317-619012.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Pako of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten (via bijvoorbeeld WhatsApp) naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Pako of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden al onze (toekomstige) klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.