Poorten op maat

Iedereen heeft zijn huis anders ingericht. Datzelfde geldt voor de tuin en oprit. Wanneer u op zoek bent naar een goede poort, wilt u daarom dat deze goed past. Zowel qua stijl als qua afmetingen. Bij Pako Rhenen leveren wij daarom poorten op maat. Dit garandeert volle tevredenheid. U geeft immers zelf aan wat uw wensen zijn.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Stel uw eigen poort samen

Onze inrijpoorten op maat kunnen er heel verschillend uitzien. U kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo beschikken wij over houten inrijpoorten en stalen inrijpoorten. Daarnaast hebben onze poorten verschillende afwerkingen, functionaliteiten en meer. Alleen al de keuze tussen staal of hout maakt een groot verschil in de uitstraling van uw op maat gemaakte poort. Daarnaast moet u ook het doel van uw poort goed in het achterhoofd houden. Is de poort bedoeld voor een mooie uitstraling, om de hond op het erf te houden of juist om mensen ervan te weerhouden uw erf te betreden? Om tot goede beslissingen te komen, kunnen wij u natuurlijk helpen in het maken van keuzes. Zo weet u zeker dat de onze poorten op maat voldoen aan uw eisen en verwachtingen.

Elektrisch- of handmatig aangedreven poorten op maat?

Een mooie poort kan een fantastisch gevoel van luxe geven. Helemaal als deze automatisch opent en sluit. Dit kan op verschillende manieren functioneren. Zo kunt u gebruik maken van een afstandbediening, kentekenscanner, pincode en zelfs biometrische vergrendeling (vingerafdruk- of irisscanner). Als u het liever bij een simpele poort wil houden, kan dat natuurlijk ook. De poorten zijn ook met de hand te openen. Vooral poorten waar alleen voetgangers doorheen hoeven zijn daarvoor geschikt. U heeft dan ook minder budget nodig en dat scheelt weer in de portemonnee. Welke poorten op maat het meest voor u geschikt zijn, bepaalt u zelf. Bij Pako Rhenen kan het allemaal.

Poorten op maat zijn snel geplaatst

Zodra de bestelling geplaatst is, gaan wij de poort en alle benodigde onderdelen daarvoor produceren. Zodra de poort klaar is, kan deze op locatie worden geplaatst. U kunt die dag niet van uw oprit gebruik maken. Wij begrijpen dat dat vervelend is. Als alles meezit, kunnen wij de poort daarom in één dag plaatsen. U heeft dan zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden voor uw huis.

Maak een afspraak

Een goede poort kan een sieraad voor uw huis zijn. Zowel de esthetische waarde als de functionele waarde zijn enorm. Maak daarom een afspraak met ons. Wij kijken dan samen naar uw eisen en wensen. Wij helpen u graag.

Vraag direct een offerte aan