Poorten op maat

Iedereen heeft zijn huis anders ingericht. Datzelfde geldt voor de tuin en oprit. Wanneer u op zoek bent naar een goede poort, wilt u daarom dat deze goed past. Zowel qua stijl als qua afmetingen. Bij Pako Rhenen leveren wij daarom poorten op maat. Dit garandeert volle tevredenheid. U geeft immers zelf aan wat uw wensen zijn.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Stel uw eigen poort samen

Onze inrijpoorten op maat kunnen er heel verschillend uitzien. U kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo beschikken wij over houten inrijpoorten en stalen inrijpoorten. Daarnaast hebben onze poorten verschillende afwerkingen, functionaliteiten en meer. Alleen al de keuze tussen staal of hout maakt een groot verschil in de uitstraling van uw op maat gemaakte poort. Daarnaast moet u ook het doel van uw poort goed in het achterhoofd houden. Is de poort bedoeld voor een mooie uitstraling, om de hond op het erf te houden of juist om mensen ervan te weerhouden uw erf te betreden? Om tot goede beslissingen te komen, kunnen wij u natuurlijk helpen in het maken van keuzes. Zo weet u zeker dat de onze poorten op maat voldoen aan uw eisen en verwachtingen.

Waar moet u rekening mee houden

Poorten op maat laten maken is niet altijd even gemakkelijk. Er komt veel bij kijken, er moeten verschillende afwegingen worden gemaakt. Zo moet er voor de juiste verlichting worden gekozen en is de juiste fundering nodig.

De juiste verlichting

Ook in het donker wilt u dat uw poort op maat zo goed mogelijk zichtbaar is. Om dit te realiseren zijn er verschillende opties wat betreft verlichting beschikbaar. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de poortpalen aan de voorzijde van verlichting te voorzien met up- of downlighters. Daarnaast kunnen in de dagmaat inbouwarmaturen worden verwerkt. De juiste verlichting zorgt ‘s avonds ook nog eens voor extra veiligheid aangezien niemand ongezien erlangs kan lopen.

De juiste fundering

Een goede fundering is van groot belang bij het plaatsen van poorten op maat. Wij geven u advies over welke fundering het best bij uw poort op maat past. Zo passen wij bij automatische bediening altijd de prefab methode toe, zodat wij alles in de werkplaats voor kunnen bereiden, en u het minste overlast ervaart. Bij handmatige bediening kunnen we er ook voor kiezen om de palen ter plaatse met snelbeton af te storten. Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze maakt.

Elektrisch- of handmatig aangedreven poorten op maat?

Een mooie poort kan een fantastisch gevoel van luxe geven. Helemaal als deze automatisch opent en sluit. Dit kan op verschillende manieren functioneren. Zo kunt u gebruik maken van een afstandbediening, codepaneel of een video-intercom systeem. Als u het liever bij een simpele poort wilt houden, kan dat natuurlijk ook. De poorten zijn ook met de hand te openen. Dit geldt zowel voor de inrijpoorten als de looppoorten. We praten dan ook over een ander budget, zo heeft u bij Pako “voor elk wat wils” . Welke poorten op maat het meest voor u geschikt zijn, bepaalt u zelf. Bij Pako Rhenen kan het allemaal.

Poortpalen

De robuustheid van de poort op maat of de woning is vaak bepalend bij het kiezen van de juiste poortpalen. Wanneer er sprake is van een ranke poort met ranke materialen wordt er ook gebruik gemaakt van smalle poortpalen. Verschillende poortpalen kunnen zijn:

  • massieve houten palen
  • houten pilaren
  • gemetselde kolommen
  • gestucte kolommen
  • stalen kolommen

Het is mogelijk om in de pilaren brievenbus/besturingsruimte te maken. Wij kunnen poorten geheel prefab uitvoeren. Op die manier kunnen wij ook met de vorst gemetselde of stuc pilaren leveren. Wij geven u graag advies in het maken van de juiste keuzes.

Sierhekwerk

Bij Pako Rhenen zijn we gespecialiseerd in poorten in allerlei soorten en maten. Om uw mooie poort tot een passend geheel te maken, behoort een stuk aansluitend sierhekwerk tot de mogelijkheden. Als geheel ontzorger op het gebied van poorten, kunnen wij ook het bijbehorende hekwerk voor u maken en monteren. Deze dienst hoort echter bij de aanschaf van een poort en wordt niet als “losse dienst” geleverd.

Poorten op maat zijn snel geplaatst

Zodra de bestelling geplaatst is, gaan wij de poort en alle benodigde onderdelen daarvoor produceren. Zodra de poort klaar is, kan deze op locatie worden geplaatst. U kunt die dag geen gebruik maken van uw oprit. Wij begrijpen dat dat vervelend is. Als alles meezit, kunnen wij de poort daarom in één dag plaatsen (zie de afbeeldingen hierboven bij de fundering). U heeft dan zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden rondom uw woning.

Maak een afspraak

Een goede poort kan een sieraad voor uw huis zijn. Zowel de esthetische waarde als de functionele waarde zijn enorm. Maak daarom een afspraak met ons. Wij kijken dan samen naar uw eisen en wensen. Wij helpen u graag.

Vraag direct een offerte aan