Houten Inrijpoorten

Bij Pako Rhenen beschikken we over verschillen soorten inrijpoorten, waaronder houten inrijpoorten. Een houten inrijpoort geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan uw woning of terrein. Een openslaande poort biedt iedereen direct een warm welkom. Een dichte poort daarentegen houdt de hond binnen en ongewenste gasten en hun voertuigen op afstand. Een houten inrijpoort is dus mooi en uiterst functioneel.

Een houten  inrijpoort op maat

Onze houten inrijpoorten worden ambachtelijk en met veel vakkennis geproduceerd. De laatste jaren is de vraag naar houten inrijpoorten in Nederland sterk toegenomen. Om die reden hebben wij ons ook toegelegd op houten inrijpoorten, naast onze vertrouwde stalen inrijpoorten. Wat uw smaak ook is, bij Pako Rhenen kunt u dus altijd terecht.

Een prachtige houten inrijpoort ook wat voor u? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij ons kiest u voor kwaliteit

Onze houten inrijpoorten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Er is uitgebreid getest met verschillende soorten hout waardoor wij een goed inzicht hebben in de kwaliteit van het hout. De gebruikte lijmverbinding en constructieve opbouw zijn van de hoogste kwaliteit. De componenten van uw poort worden volledig geautomatiseerd vervaardigd om alle aansluitingen met de hoogste precisie passend te maken.

Onze verschillende materialen

Onze houten inrijpoorten worden allemaal op maat gemaakt zodat hij perfect aansluit op uw wensen. Om deze wensen zo specifiek uit te laten komen beschikken we over verschillende materialen voor uw inrijpoort.

Padoek

Dit type hout is zeer geschikt om houten inrijpoorten van te maken. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat het hout nauwelijks krimpt.
Als een Padoek poort bij u aangeleverd wordt heeft de poort een rood/oranje tint. Na een aantal weken verkleurt de poort naar een chique donkerbruin/grijze uitstraling.

Padouk schuifpoortSchuifpoort padouk

Gegrond Sapeli

Gegrond Sapeli is een houtsoort dat heel geschikt is voor het gebruik bij poorten die worden afgelakt. De houtstructuur en kleur zijn bont, wat niet opvalt na het aflakken van de poort. Een voordeel van Sapeli hout is dat het weinig weegt en dankzij de geringe werking erg geschikt is om houten inrijpoorten van te maken.
sapeli inrijpoortPoort gelakt

Poort gemaakt van Sapeli hout

Afrormosia

Afrormosia heeft een fijne nerfstructuur en een goudbruine kleur. Het is een harde houtsoort die afkomstig is uit de tropische gebieden van Midden-en West-Afrika.

Houten inrijpoort

Sierhekwerk

Bij Pako Rhenen zijn we gespecialiseerd in poorten in allerlei soorten en maten. Om uw mooie inrijpoort tot een passend geheel te maken, behoort een stuk aansluitend sierhekwerk tot de mogelijkheden. Als geheel ontzorger op het gebied van poorten, kunnen wij ook het bijbehorende hekwerk voor u maken en monteren. Deze dienst hoort echter bij de aanschaf van een toegangspoort en wordt niet als “losse dienst” geleverd.

Een houten inrijpoort bestellen

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige houten inrijpoort van hoge kwaliteit? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte. Ook als u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Neem contact op met Pako Rhenen