Stalen poort vervangen. Van schets tot oplevering

Wij kregen een verzoek om een plan uit te werken voor het vernieuwen van een bestaande stalen poort. Hieronder ziet u foto’s van de bestaande stalen poort. De bestaande poort was voorzien van een brievenbus in de paal, verlichting en een ingebouwde intercomsysteem. De poort werkte met ondergrondse motoren, die op afstand te bedienen zijn.

Model en ontwerp

Na het eerste telefonisch contact over de wensen en eisen over de nieuw te plaatsen stalen poort, is er een inventarisatieafspraak gemaakt. Ter plaatse is onze adviseur gaan inventariseren. Denk hierbij aan het controleren van de bestaande fundering, aangelegde elektriciteit enz. Na het inventariseren en het inmeten, hebben we voldoende informatie om een eerste ontwerp te tekenen. Op tekenkamer worden de wensen van de klant vertaald naar een 3D-ontwerp. Hiermee wordt een zo reëel mogelijk beeld gemaakt van de nieuwe situatie.

Offertetraject

Tijdens dit traject worden de schetsen, het materiaal en de werkzaamheden uitgewerkt. Onze adviseur maakt een vervolg afspraak, om de offerte inzichtelijk te maken. Door het inzichtelijk te maken van alle bijbehorende onderdelen, blijft u exact op de hoogte van het bestelde product.

Productie en resultaat

Na akkoord op de offerte kan het productieproces van uw stalen poort in gang worden gezet:

  • De poort wordt geproduceerd, verzinkt en gepoedercoat in de gewenste kleur.
  • Voordat de poort uit productie komt, is onze aannemer begonnen met het uitgraven, storten van de betonnen fundatie en het metselen van de kolommen (poortpalen)
  • De poort komt uit productie, vervolgens wordt de stalen poort geplaatst, aangesloten en getest.
  • Na het testen wordt de bediening en werking zorgvuldig aan uitgelegd.

Het resultaat

Is uw bestaande poort ook aan vervanging toe of denkt u na over de aanschaf van een nieuwe poort?
Bekijk een aantal modellen van de stalen poorten via de website