Poortverlichting, de 3 meest gebruikte types

In deze blog gaat het over de verlichting van een poort. Wij vinden het belangrijk dat een toegangspoort mooi aangelicht wordt. Dit komt ten goede van de uitstraling en het zicht op de poort in het donker. Om deze reden hebben wij een blog geschreven met de 3 meeste gebruikte type verlichting om uw poort op een goede manier in het licht te zetten.

Verlichting op de poortpalen

Vindt u het mooi om verlichting op de poortpalen of op de gemetselde kolommen te plaatsen? Dan is de eenvoudigste optie om dit bij aanschaf van uw poort te bespreken. De poortpalen worden dan voorbereid op het plaatsen van de buitenlampen. Een groot voordeel is de fraaie afwerking van de poortpalen. Hieronder een aantal voorbeelden:

Verlichting in de poortpalen

Het grootste voordeel hiervan is het markeren van de inrit en het zichtbaar maken van de poort. Bovendien zorgt dit ook voor een aangename sfeer bij de poort.  Er zijn diverse verlichtingsmogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zoals lampen gemonteerd tegen de palen, geplaatst in de palen of voor de palen een grondspot. Hieronder twee foto’s van de verlichting:

Verlichting bij de poort

De derde mogelijkheid is minder nadruk te leggen op de poort zelf, maar de omgeving van de poort wel goed te verlichten. Dit kunt u doen door het plaatsen van lampen in de nabijheid van uw poort. Wat denkt u bijvoorbeeld van klassieke lantaarnpalen bij uw poort? Deze verlichten uw poort en geven een meerwaarde aan het totale aanzicht.

Heeft u naar aanleiding van deze blog aanvullende vragen, of wilt u advies, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Ook kunt u telefonisch (0317-619012) contact met ons op te nemen, of uw gegevens achterlaten in het contactformulier.