Houten poorten op maat

Een houten poort is natuurlijk fantastisch. Uw erf of terrein is mooi afgesloten, terwijl een warme en tegelijk statige uitstraling wordt gevormd. Echter, standaard houten poorten passen niet echt bij uw huis of bij uw smaak. Wat u nodig hebt, zijn houten poorten op maat. U kunt dan zelf de afmetingen, houtsoorten, en vormgeving bepalen. Zo bent u gegarandeerd van een echt unieke, houten poort.

Vraag een offerte bij ons aan

Waarom houten poorten op maat?

Er zijn veel redenen om voor een houten poort op maat te kiezen. Voor veel mensen is het belangrijk om iets unieks uit te stralen. Andere mensen zijn op zoek naar iets speciaals, maar kunnen het nergens vinden en soms heeft u te maken met een bijzondere situatie, waar standaard poorten simpelweg niet passen.

Houten poorten van Pako Rhenen

De houten poorten worden door echte vakmannen op maat gemaakt in onze werkplaats. Met echte vakkennis en noeste ambacht wordt een prachtig product geleverd waar we trots op zijn.

Montage

Indien mogelijk maken wij de poort helemaal af in onze werkplaats. Op de dag van de montage, brengen we de complete poort naar uw adres waar deze in slecht één dag geplaatst kan worden. Dit zorgt voor zo min mogelijk overlast bij u thuis. Bovendien is de poort dan direct “stekker klaar”. U hoeft dus alleen nog maar te genieten.

Bediening van uw houten poort op maat

Het mooiste aan een houten poort op maat, is de verschillende manieren van automatisatie. Zo kunt u een volledig automatische poort nemen die opengaat met behulp van een afstandbediening, kenteken herkenning voor uw auto en met een intercom. Als dat te veel van het goede is, kunt u ook kiezen voor een handbediende poort. Bij een houten poort op maat kiest u natuurlijk de opties die het beste bij u passen.

Sierhekwerk

Bij Pako Rhenen zijn we gespecialiseerd in poorten van allerlei soorten en maten. Om uw mooie poort tot een passend geheel te maken, behoort een stuk aansluitend sierhekwerk tot de mogelijkheden. Als geheel ontzorger op het gebied van poorten, kunnen wij ook het bijbehorende hekwerk voor u maken en monteren. Deze dienst hoort echter bij de aanschaf van een poort en wordt niet als “losse dienst” geleverd.

Functie van houten poorten op maat

Een houten poort op maat is robuust en stevig. Het zorgt ervoor dat de hond niet weg kan rennen en tegelijkertijd houdt het ongenode gasten en hun voertuigen van uw terrein af. Zo staat uw auto een stuk veiliger. Sommige verzekeringen stellen zelfs als eis dat het terrein afgesloten is met een poort.

Het allermooiste aan houten poorten op maat is nog wel de uitstraling. Een houten poort op maat kan namelijk worden voorzien van een logo, letters en cijfers en andere kunstzinnige uitingen. U kunt zelf de stijl bepalen waardoor het een unieke en persoonlijke uitstraling geeft aan uw huis of bedrijventerrein.

Er is maar één kans op een goede eerste indruk, en met de houten poorten op maat van Pako Rhenen, heeft u aan die ene kans ook meer dan genoeg.

Neem contact met ons op

Is een houten poort op maat ook wat voor u? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen uw wensen bespreken en tot een mooi ontwerp komen. Wij helpen u graag.

Vraag een offerte aan