Houten Inrijpoorten

Onze houten inrijpoorten worden ambachtelijk en met veel vakkennis geproduceerd.
De laatste jaren is de vraag naar houten poorten in Nederland sterk toegenomen. Hierdoor heeft Pako zich ook toegelegd op houten inrijpoorten, naast het vertrouwde staal.

Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en zorgt voor een warm welkom. Zoals u van ons gewend bent, werken wij alleen met hout van de beste kwaliteit, Padoek. Er is uitgebreid met verschillende soorten hout getest waardoor er goed inzicht is in de kwaliteit van het hout. De gebruikte lijmverbinding en constructieve opbouw zijn van de hoogste kwaliteit. De componenten van uw poort worden volledig geautomatiseerd vervaardigd om alle aansluitingen met de hoogste precisie passend te maken. Een door ons vervaardigde houten poort zal hierdoor nooit gaan afhangen en het hout zal er altijd op en top uitzien.

Padoek heeft een fel oranje kleur (ook wel koraalrood genoemd) en heeft duurzaamheidsklasse 1. Als het hout niet wordt afgewerkt met een lak zal deze door het licht verkleuren in een chique bruine kleur. Het verkleuren van het hout gebeurd al in 6 maanden.

Neem contact op met Pako Rhenen