4 tips bij aanschaf inrijpoort

Aanschaf inrijpoort: 4 belangrijkste tips die u moet weten

Deze blog gaat over de aanschaf van een inrijpoort. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van de producten die wij ontwerpen, produceren en monteren. Om deze reden schrijven wij regelmatig blogs met tips over de aanschaf en onderhoud van uw poort.

Materiaal

Wij bieden u hiervoor 3 soorten materialen aan:

  • Hout: hiervoor wordt gebruik gemaakt van zeer duurzaam hout, wat niet gelakt of geschilderd dient te worden.
  • Aluminium: lichtgewicht metaal en verkrijgbaar in vele kleuren.
  • Staal: zwaar metaal, solide en verkrijgbaar in een variatie aan kleuren.

Model

Voor uw houten, aluminium en stalen poorten heeft u de keuze uit meerdere modellen, hieronder een aantal modellen benoemd:

  • Recht model, vlak aan de bovenzijde van de poort
  • Oplopend model, boogmodel genoemd
  • Aflopend model, dalmodel genoemd

Bediening

Qua bediening van uw poort heeft u de keuze uit 2 manieren om uw poort te bedienen: Handmatig of op afstand bediend bijvoorbeeld met een mobiele telefoon.  Één van de prettigste voordelen van een op afstand bediende poort is dat u bij slecht weer de poort vanuit uw auto kunt openen en sluiten. Nog een voordeel is dat een optie bij de bediening de app-bediening is, u kunt dan eenvoudig met een app op de telefoon de poort openen.

Fundatie

Net als bij het bouwen van een huis goed nagedacht wordt over de fundering, is de fundatie van een poort hierbij van groot belang. De type fundatie hangt af van een aantal factoren  o.a. aan de breedte en de zwaarte van de poort.

Levering

Bij het akkoord bevinden van de offerte, zal er een afspraak met u worden ingepland. Houd rekening met een gemiddelde levertijd van 6 tot 8 weken. In 1 van onze voorgaande blogs kunt u meer lezen over het totale traject.
Heeft u naar aanleiding van deze blog aanvullende vragen, u bent van harte welkom om telefonisch (0317-619012) contact met ons op te nemen, of per e-mail